Családokat tesz tönkre, kisemmizi az embereket egy győri álpapnő

Vágólapra másolva!
Egy győri nő a brazil csodadoktor felkent gyógyítójának, valamint Ízisz istenasszony reinkarnációjának vallja magát. Elsősorban betegeket, és könnyen befolyásolható embereket gyűjt maga köré, akiket megpróbál befolyásolni. Feltétlen engedelmességet követel tőlük. Aki ellenáll, azt porig alázza. A Ripostnak B. Mónika egykori jobbkeze mondta el, hogyan húzza le az embereket az álpapnő.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években több százan fordultak B. Mónikához segítségért. Több millió forintot csalt ki tőlük az álpapnő. A Ripost információi szerint még ma is 80-100 tagja van a szektájának, amelyet 2011-ben alapított meg Joao de Deusra hivatkozva.

A nő azt hirdeti, hogy ő a legtisztább lény a világon.

A lapnak kitaláló áldozata elmondta, hogy először egy kristályokról szóló tanfolyamon találkozott B. Mónikával, aki később meghívta magához, hogy eladjon neki egy gyógyító kristályt. Ezek után évekig a szektavezér segítője volt.

„Azt mondta, hogy a brazil Joao de Deushoz hasonlóan ő is meggyógyítja az embereket, ugyanis egy egész hetet töltött a nagymesterrel, azaz »Isten Jánosával«, aki képessé tette és felhatalmazta őt a gyógyításra.

Azt állította, ő is hallja azt a gyógyító szellemet, akit dr. Augustónak neveznek, így emberfeletti képességekre tett szert, amivel rengeteg beteg emberen tud segíteni.

Brazíliában vásárolt egy kristályágyat, amit felállított a lakásában, ezzel is kezelt, ami jó bevételt hozott neki. Őszinte leszek: az én agyamat is teljesen átmosta, manipulált engem. Elhittem neki, hogy dr. Augusto engem is kiválasztott, és nekem segítenem kell őt. Évekig tartott, mire kiszálltam a szektából, akkor, amikor megtudtam, hogy a nagymester börtönbe került” – mesélte a nő.

Három méregdrága kezeléssel lehetett „meggyógyulni”

B. Mónika először egy elbeszélgetésre hívja a kiszemelt pácienst, akiből kiszedi a legféltettebb titkait is, ezekkel később visszaél.

A páciens ezután a kristályágyban tölt 20 percet 6 ezer forintért, majd következik a csoportos meditáció, amin legalább 60 ember vesz részt egyszerre, szintén fejenként 6 ezerét.

Ezek során mindig dr. Augusto „beszél” Mónikából földöntúli élményt ígérve. Ezenkívül Mónika tanít is, szintén pénzért, ahová muszáj elmenni, ha valaki a közösség tagja akar maradni. A lakása tömve van kristályokkal és szentképekkel, amelyekből minden foglalkozás után „erősen ajánlott” választani, komoly összegekért.

Aki részt vehetett a közös meditációkon, az kiválasztottnak érezhette magát, mert B. Mónika azt mondta, Dr. Augusto megtisztítja a lelkét, és örök üdvösséget ad neki. Aki viszont nem tartotta be a szabályokat, azt kegyetlenül megalázta.

„Fehér ruhában kellett érkeznünk. Ha valakit Mónika kiközösített, azzal nem beszélhettünk. Később megbocsájtott neki, ha 100 ezer forint körüli értékben kristályokat vásárolt.

A legtöbb tag végül a lakását is eladta, hogy fussa a meditációkra, gyógyításokra, kristályokra.

Akik házasságban éltek, vagy a családtagjuk megpróbálta lebeszélni őket, azokat eltiltotta párjuktól, családtagjaiktól.

Többen elváltak miatta, családok mentek tönkre a szemem láttára.

Mindig azt mondta:

– mondta a nő.

A Ripost információi szerint B. Mónika ma is tart meditációkat és gyógyításokat. Vannak olyanok, akik már a gyerekeiket is elviszik hozzá. Egykori hívei viszont most azon gondolkoznak, feljelentést tesznek ellene, hogy legalább másokat megvédhessenek az álpapnőtől.