Súlyosabb vádak merültek fel a soroksári gyilkossággal kapcsolatban

A soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi
Budapest, 2018. december 7. A soroksári futónő 2013-ban történt meggyilkolásával gyanúsított férfit kivezetik a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből a letartóztatásáról döntő bírósági tárgyalás után 2018. december 7-én. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Szexuális erőszak miatt is vádat emelnek a soroksári futónő gyilkosa ellen – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

K. Krisztina öt és fél évvel ezelőtti halálával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel annak ellenére, hogy tavaly DNS-egyezés alapján rátaláltak az egy ideje börtönben ülő R. Szilveszterre.

Forrás: Bors/Fejér Bálint

A férfi ellen még nem emeltek vádat a soroksári gyilkosság ügyében, ám ha emelnek, a korábbi feltételezéseknél jóval súlyosabb lesz a vád – a Bors ugyanis megtudta a gyanúsított védőügyvédjétől, hogy jelenleg különös kegyetlenséggel, aljas indokból elkövetett emberöléssel, illetve szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsítják védencét.

Tehát a hatóságok már szexuális erőszak ügyében is nyomoznak.

A soroksári futónő 2013-ban történt meggyilkolásával gyanúsított férfit kivezetik a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből a letartóztatásáról döntő bírósági tárgyalás után 2018. december 7-én. MTI/Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Nemrégiben közölték a védencemmel az új gyanúsítást, amit tudomásul is vett. Korábban viszont arról kaptunk tájékoztatást, hogy szexuális erőszak nem történt, most mégis ennek az ellenkezőjét állítja a hatóság. Ügyfelem, ahogy eddig, most sem tett vallomást" – tette hozzá az ügyvéd.