Gyurcsány bizalmasa évek óta zaklat egy gyerekes családanyát

Vágólapra másolva!
Zsoldos Gábor zenész nyílt levélben fordult a nyilvánossághoz, mert Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője, országgyűlési képviselője évek óta levelekkel zaklatja a párját. A Dedyként ismert dobos egy bibliai idézettel üzent Gyurcsány Ferenc bizalmasának.
Vágólapra másolva!

Zsoldos Gábor egy nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, amelyben azt írja, Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője, Gyurcsány Ferenc bizalmasa évek óta próbálja elcsábítani élettársát - számolt be róla a Ripost.

A zenészkörökben Dedyként becézett dobos dühös hangvételű levelében egy bibliai idézettel emlékeztette a politikust arra, hogy bűn megkívánni felebarátja feleségét. Kifogásolta, hogy a DK-s parlamenti képviselő annak ellenére írogat párjának, hogy évekkel ezelőtt tisztázták, a pszichológusnő nem az ő "babája" (állítása szerint Gréczy így hívta őt). Zsoldos értetlenségének adott hangot, a politikus miért nem képes ezt felfogni és miért ostromolja továbbra is kitartóan párját. Mint írja, legszívesebben egy jól irányzott pofonnal térítené jobb belátásra Gréczyt, de zenész lévén nem kockáztathatja keze épségét.

A hosszú levél befejezéseként Zsoldos azt a kérdést feszegeti, Gréczy miért szorul rá arra, hogy más párját, egy gyermekes családanyát csábítgasson. Posztjának végén arról írt, minden kapcsolatot megszakít Gyurcsány Ferenc bizalmasával, és még a tévét is másik csatornára kapcsolja, ha a képernyőn feltűnik.

Zsoldos egyébként pár órával később a posztot eltávolította.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője Forrás: Facebook

Gréczy magyarázkodik

A Borsnak sikerült elérni a zenészt, aki nem akart beszélni az ügyről. Annyit azonban elárult, pillanatnyi indulatában írta és osztotta meg a levelet.

A lap beszélt a DK országgyűlési képviselőjével is, aki azt állította, nem látta Zsoldos nyílt levelét, nem ismeri annak tartalmát, így nem tud rá reagálni. A politikus szerint a felhasználók sok mindent kitesznek, később levesznek az internetről, és nyilván Zsoldosnak megvolt rá az oka, hogy végül törölte az írást.