Elítélte a bíróság a klopfolós támadót

Vágólapra másolva!
Egy férfi rátámadt egy 17 éves lányra, mert az nem akart járni vele. Becsalogatta egy erdőbe Bokod és Oroszlány között, majd egy húsklopfolóval megverte és többször megerőszakolta. A bíróság ma fegyházbüntetésre ítélte a férfit.
Vágólapra másolva!

A férfi járni szeretett volna a lánnyal, de ő csak barátként tekintett rá. Tavaly áprilisban a férfi becsalta egy erdőbe, hogy megmutassa neki, milyen leadni való rezet gyűjtött össze.

Amikor a lány hátat fordított, egy odakészített húsklopfolóval háromszor fejbe vágta. A földre került lányt fojtogatta, többször megütötte és megerőszakolta. Ezek után sem engedte el a lányt, felállított egy sátrat, majd az este folyamán még kétszer megerőszakolta.

Másnap elengedte a lányt, aki összeverve, véresen, szakadt ruhában ment haza, ahol mindent elmondott a gyámjának, aki értesítette a hatóságokat.

A lánynak eltört az orra és az arccsontja, valamint több zúzódása és horzsolása is lett.

Az ügyészség többek között életveszélyt okozó testi sértés, személyi szabadság megsértése és szexuális erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen, akit

a bíróság 13 év fegyházbüntetésre ítélt, valamint 8 évre eltiltották a közügyek intézésétől.

Az ítélet ellen a férfi és a védője fellebbezett. A bíróság az ítélet kihirdetése után az ügyész javaslatára elrendelte a férfi letartóztatását – írja közleményében a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.