Megtámadtak egy szekszárdi futónőt

Vágólapra másolva!
Egy szekszárdi anyát támadott meg egy férfi futás közben. A nő lélekjelenlétének és egy mezőőrnek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja. A rendőrök elfogták a férfit, aki szabadlábon van – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A nő már hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen férfi követni kezdte. Azonnal látta, hogy nem lehet környékbeli, mert nem olyan a ruhája, mint amilyen az ott túrázóknak, sportolóknak vagy munkásoknak szokott lenni.

Miután hallotta, hogy a férfi már fut utána, elkezdett gyorsabban szaladni, de mivel még több kilométerre volt az otthonától, tudta, hogy ez nem menti meg.

– írta a nő a közösségi oldalán. Az volt a szerencséje, hogy gyorsan fel tudott ugrani a fűből.

Miután felállt, üvöltözni kezdett a férfival, hogy: "HOGY MERÉSZELED? MIT AKARSZ??". Erre a férfi tétován csak annyit mondogatott: "gyere velem, gyere velem". A nő nagy ívben kikerülte és menekült tovább. A telefonját nem merte elővenni, mert attól tartott, hogy az lelassítja, a férfi pedig utoléri.

Az autós egy mezőőr volt, aki már korábban hívta a rendőrséget, mint ahogy a nő hazaért volna. Az egyenruhások nem sokkal később el is fogták a támadót. A nő feljelentést tett a rendőrségen, de közben elengedték a férfit. Bár eljárást indítottak ellene, az ügyet nem találták elég súlyosnak ahhoz, hogy bent tartsák.