Fiatal lánynak adta ki magát, 15 milliót csalt ki férfiaktól

Vágólapra másolva!
Egy 51 éves nő a gyereke ismerősének fényképével – az ő tudta és beleegyezése nélkül – regisztrált egy internetes társkereső oldalon. Négy férfival is megismerkedett, akiktől legalább százötször kért kölcsön. Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki tőlük, és sosem fizetett vissza a kölcsönökből.
Vágólapra másolva!

Az asszony 2015 nyarán regisztrált álprofillal egy online társkeresőn. A megismert férfiaktól különböző ürüggyel kért kölcsönt.

Volt, akinek azt hazudta, hogy meghalt az anyja, a bátyja, vagy a gyerekei, és a temetésre kell a pénz, de van, akinek azt mondta, hogy uzsoratartozása van, míg másnak bérleti díjra, vagy betegsége költségeire hivatkozott.

A pénzt a nő férje és a fia bankszámlájára utaltatta át. Amikor a férfiak találkozni akartak vele, pontosabban a nő gyerekének ismerősével, akit a képen láttak, különböző hazugságokkal állt elő azzal kapcsolatban, miért nem tudnak randizni.

Az ügyészség a nőt négy rendbeli minősített csalással és egy rendbeli személyes adattal visszaéléssel vádolja, míg a férjét négy rendbeli bűnsegédként elkövetett minősített csalással. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat.