Az első razzia nem volt elég ijesztő a belvárosban, jött a második – Videó

Vágólapra másolva!
53 embert állítottak elő a rendőrök kevesebb, mint 24 óra alatt egy V. kerületi szórakozóhelyről. Mindegyiküknél volt kábítószer. Az első akció szombat este volt, de a buli tovább folytatódott, így a rendőrök visszamentek, és jött a második razzia.
Vágólapra másolva!

A rendőrök öt férfit és egy nőt fogtak el az első razzia során. Őket kábítószer birtoklásával gyanúsítják.
Az elfogott hat embernél és lakásaikon kábítószer-kereső kutyákkal 70 gramm marihuánát, 16 darab tablettát, és több mint 10 gramm port foglaltak le.


Vasárnap azonban több bejelentés is érkezett, hogy a hely, az akció után újra kinyitott, és az ott lévők valószínűleg ismét kábítószereznek. A rendőrök ezért délután visszamentek, és 47 ember ellen intézkedtek.

Öt embert kábítószer birtoklása miatt fogtak el, 42-öt pedig mintavétel miatt állítottak elő. A vizsgálatok során a 47 mintát adó személy közül 41 gyorsteszt mutatott pozitív eredményt.

A szórakozóhelyen közel 10 gramm kábítószergyanús, zöld növényi származékot, 10 darab tablettát, több mint 55 gramm kábítószergyanús port és egy kábítószergyanús folyadékkal teli üveget találtak és foglaltak le.

Összesen 47 ember ellen indult eljárás.