Nem engedi el a Jobbik-frakció a súlyos bűncselekménybe keveredett Staudt kezét

Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Staudt Gábor még tavaly decemberben Facebook-oldalán magánéleti okokkal magyarázta, hogy lemond parlamenti mandátumáról. Azonban köztudott, hogy a lemondása hátterében az az arannyal összefüggő gazdasági bűncselekmény állhat, amely miatt már Lengyelországban is nyomoznak. A jobbikos képviselő csak néhány napja adta vissza ténylegesen a mandátumát, amely időhúzás hátterében nyilvánvalóan a pénz állt, amelyről az Origo mai cikkében beszámolt. No, de néhány napja ténylegesen távozott Staudt. Elvileg. Ugyanis a Gyöngyösi Márton közösségi oldalára feltöltött kép tanúsága szerint a Jobbik mátrai, kihelyezett frakcióülésén jelen volt, és a csoportképen is szerepelhetett Staudt Gábor is. Vagyis látható, hogy a Jobbik továbbra sem tudja és nem is akarja elengedni a súlyos, gazdasági bűncselekménybe keveredett képviselőjének a kezét. Tehát hiába keveredett milliárdos áfacsalásba Staudt Gábor, a képviselőtársai továbbra is közösséget vállalnak vele, sőt, még a csoportképen is hagyták szerepelni. Ennyit a Jobbik gerincességéről és tisztakezűségéről.
Vágólapra másolva!

Bár Staudt Gábor már december 18-án bejelentette lemondását, azonban ténylegesen csak január 31-ével adta vissza a mandátumát.

Megírtuk azt is, hogy ennek oka az lehetett, hogy a képviselő még felvehessen kéthavi javadalmazást, amelynek összege 1,6 millió forintra rúgott. De jól járt az elvtelen időhúzással a Jobbik is, hiszen a párt is közel 10 millió forintot keresett azon, hogy a két képviselőt, a súlyos gazdasági bűncselekmény gyanújába keveredett Staudtot és a zsidózó Szávayt még két hónapig parkoltatta a frakcióban.

No, de néhány napja mindketten távoztak, elvileg. Ugyanis a Gyöngyösi Márton által a közösségi oldalára feltöltött kép tanúsága szerint a

Jobbik hétvégi, kihelyezett frakcióülésén jelen volt, az onnan csak néhány napja távozó Staudt Gábor is. Vagyis látható, hogy a Jobbik továbbra sem tudja és nem is akarja elengedni a súlyos, gazdasági bűncselekménybe keveredett képviselőjének a kezét.

Forrás: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

Tehát hiába keveredett milliárdos áfacsalásba Staudt Gábor, a képviselőtársai továbbra is közösséget vállalnak vele, sőt, még a csoportképen is hagyták szerepelni. Ennyit a Jobbik gerincességéről, következetességéről és tisztakezűségéről.

Súlyos, arannyal összefüggő gazdasági bűncselekménybe keveredett Staudt

Ahogy megírtuk, az ügyészség utasítására az adóhatóság nyomozást rendelt el abban a milliárdos áfacsalási ügyben, amelynek a jobbikos honatya is érintettje lehet a feljelentés szerint. Staudt közvetlenül az után mondott le, hogy sajtópert vesztett a Pesti Srácokkal szemben, mert egy tanú határozottan állította a bíróságon, hogy Staudt érintett az ügyben. A nemesfémmel üzletelő bűnbanda ellen már Lengyelországban is nyomoznak,

sőt, a feljelentőt is kihallgatták, aki korábban a magyar hatóságokat is figyelmeztette, a szervezet egyáltalán nem kispályás, hiszen

többen folyamatosan éles lőfegyvert hordanak magukkal, illetve a magyar alvilág legvadabb, prominens személyeivel állnak napi baráti és üzleti kapcsolatban.