Soros embereinek hazug vádjai, kemény magyar válaszok Brüsszelben

Vágólapra másolva!
Zajlik az európai parlamenti választási kampány, és az Európai Parlament balliberális többsége ebben a kampányban is támadást indított a magyar emberek ellen - mondta Deutsch Tamás, a néppárt első felszólalója a brüsszeli EP-vitában, aminek a fő témája Magyarország. Az EP balliberális többsége, alapvető jognak tekintik a tömeges bevándorlást és támogatják azt. Migránsvízumot akarnak bevezetni, és legalizálni akarják az illegális migrációt. Soros György leghűségesebb szövetségesei a szokásos hazugságokat szajkózták. A vita még tart, utána részletes tudósítással jelentkezünk a sorosista szeánszról.
Vágólapra másolva!

A vitát Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, a szocialisták csúcsjelöltje kezdte, a szokásos hazug vádakkal. Judith Sargentini, Soros György legfőbb szövetségese pedig megint nem mondott semmi újat, felsorolta a külföldi és a hazai balliberális propagandasajtó összes hazugságát.

Deutsch Tamás fel is tette a kérdést: miért van az EP balliberális többségében ekkora indulat Magyarországgal szemben? Meg is válaszolta: mert van egy, az európai emberek életét évtizedekre meghatározó sorskérdés, amiben a magyarok elsöprő többsége, párthovatartozástól függetlenül, egészen mást akar, mint Önök. Ez a kérdés a bevándorlás ügye - tette hozzá.

Az Origo ott van Brüsszelben, rövidesen részletes tudósítással jelentkezünk a helyszínről.