A fején taposott, rugdosta és ököllel ütötte, majd rádobta a biciklijét

Vágólapra másolva!
Bosszút akart állni a barátnőjét korábban zaklató és bántalmazó férfin, de végül nagyon elvetette a súlykot. A nő barátja az utcán lépett oda a részeg férfihez, először csak összeveszett vele, majd ököllel ütötte, megrugdosta és a fejét is megtaposta. Egy szolgálaton kívüli rendőr fékezte meg az agresszív támadót. 
Vágólapra másolva!

A nő jóban volt a férfival, ugyanis alkalmanként dolgozott nála. A férfi egy idő után érzelmileg is kötődni kezdett ismerőséhez, közeledni próbált hozzá. A nő visszautasította, amit a férfi nem tudott elfogadni, és zaklatni kezdte, sőt

az is előfordult, hogy bántotta a nőt.

Tavaly augusztusban egy másik férfival került kapcsolatba a "szerelme". Miután összejöttek, a nő beszélt neki a zaklatóról.

2018. augusztus 6-án késő délután hazafele sétált a pár, amikor találkoztak az utcán a nő korábbi munkaadójával. A férfi részeg volt, a biciklijét tolta az úton. A nő barátja odament hozzá, összeveszett vele, majd ököllel megütötte.

A férfi a földre zuhant, de annyira részeg volt, hogy sem felállni, sem védekezni nem tudott.

A nő barátja megrugdosta, aztán "megtaposta a fejét". Ezután felkapta a biciklijét, és többször rádobta a részeg férfira. Egy gyalogos és egy szolgálaton kívüli rendőr sietett az áldozat segítségére. A megtámadott férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A verekedő férfi kihallgatásán beismerte a tettét a rendőröknek. A Berettyóújfalui Járási Ügyészség vádat emelt ellene, felfüggesztett börtönbüntetést kért a bíróságtól.