Kiszabadult a brutálisan meggyilkolt Szabó Dézi gyilkosa

Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Egerben
Vágólapra másolva!
T. Adrienn és B. László 2008-ban brutálisan, 58 késszúrással végzett a 21 éves fotómodellel, Szabó Dézivel. Szerda délelőtt T. Adrienn tíz év után szabadult a börtönből. Bűntársát jövőre engedhetik ki.
Vágólapra másolva!

T. Adrienn szerda hajnalban, 5 órakor szabadult az egri börtönből, mindössze egy válltáska és egy szatyor volt nála. A rácsok mögött szemmel láthatóan felszedett pár kilót, rá sem lehet ismerni a korábbi go-go táncosra.

A börtön bejárata előtt szemrebbenés nélkül letagadta, hogy ő lenne a gyilkos, majd egyedül elsétált. Sem rokonok, sem barátok nem várták az egri börtön előtt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A legjobb barátnők voltak

A 21 éves Szabó Dézi táncosnőként és erotikus fotómodellként dolgozott, a legjobb barátnője volt T. Adrienn, aki barátjával együtt meggyilkolta a fiatal nőt. A gyilkosság mögött féltékenység állhatott, mivel Dézi B. Lászlóval járt azelőtt, hogy a férfi összejött volna T. Adriennel.

Szabó Dézi Forrás: Flickr/X Y

Dézi nem akarta átengedni a férfit a barátnőjének, aki többször is azt írta közösségi oldalán, hogy nem hagyja annyiban, ha más próbálkozik a pasijánál.

Többek között azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a torkát annak, aki megpróbálja lecsapni a kezéről B. Lászlót.

Szitává szurkálták

A pár találkozót beszélt meg Dézivel 2008. augusztus 11-ére. A férfi autójával egy XXIII. kerületi erdős részre hajtottak, ahol

a bedrogozott támadók 58 késszúrással és vágással megölték Dézit.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A holttestet az M5-ös autópálya melletti erdős részen rejtették el, de már másnap megtalálta egy járókelő. Tíznapos bujkálás után végül Nyíregyházán fogták el a rendőrök B. Lászlót és T. Adriennt.

A nyomozás alatt a nő végig azt állította, hogy nem is ült az autóban, amikor a férfi végzett Dézivel, ezzel szemben B. László azt mondta, a sérülések nagy részét T. Adrienn okozta. A sok késszúrás is női támadóra utal.

A férfinak felajánlották a poligráfos vizsgálatot, de ő ezt elutasította. A nő maga kérte a hazugságvizsgáló használatát, de nála nem tartották szükségesnek. 2008-ban előzetes letartóztatásba kerültek, majd 2012 novemberében a férfit 14, a nőt 12 év börtönre ítélte a bíróság.