Fanny gyilkosának halálát kívánja

2018.01.15. 17:45

Összetört a meggyilkolt 19 éves lány, Fanny családja. Édesanyja és nevelőapja észrevette, hogy a W. Dávid terrorizálja a lányukat, de arra nem gondoltak, hogy gyilkolni is képes. 

Ahogy arról az Origo is beszámolt, pénteken megöltek egy fiatal lányt Budapest XVII.kerületében, az Újlak utcában. A gyilkost pár órán belül elfogta a rendőrség. A 19 éves S. Fannyt volt szerelme W. Dávid (17) gyilkolta meg, a lány szülei lakásának lépcsőházában, ahol a lány is lakott. A Blikk információi szerint a fiú a támadás előtt többször megfenyegette a szerelmét, hogy öngyilkos lesz, ha nem békül ki vele.

S. Fanny egyik barátnőjévelForrás: Facebook

 A lány kitartott döntése mellett, ez vezetett a tragédiához. W. Dávid péntek este megvárta amíg hazaér, majd házuk lépcsőházában egy késsel rátámadt. Hiába próbált menekülni Fanny, amikor meglátta. Dávid

nyakon szúrta és otthagyta.

A lány holttestét az egyik szomszéd kamaszfiú találta meg. A gyilkost nem sokkal a gyilkosság után szülei Erdő utcai lakásában elfogták. 

W. DávidForrás: Twitter

Mindenki összetört a lány családjában

"Szörnyű állapotban vagyok. Nekem ő volt a mindenem, képtelen vagyok felfogni, hogy soha többé nem láthatom a kislányomat- mondta a lány édesanyja a Blikk újságírójának. 

A nevelőapját nagyon megrázta a hír, a sajátjaként szerette Fannyt. 

"Egy nagyon okos és szép teremtés volt, aki remekül tanult. Nagyon szerette volna, ha felveszik az ELTE-re, utána pedig Koreába akart menni, hogy ott éljen

- tette hozzá és azt is elárulta, hogy a fiú velük udvariasan viselkedett, de a lányukat terrorizálta.

Féltékenysége odáig fajult, hogy Fanny nem találkozhatott mással, és sehova nem engedte el egyedül.

Miután a lány véget vetett a kapcsolatuknak, W. Dávid fenyegetőzni kezdett, de arra még

a lány szülei sem gondoltak, hogy gyilkolni is képes. 

Bevallom, szívem szerint, ha a kezeim közé kaphatnám, megölném, a halálát kívánom. Persze, tudom, hogy ezt nem tehetem, de hatalmas bennem a düh- mondta az összetört apa a Blikknek.

Fiatal kora miatt a gyilkossággal gyanúsított fiatal férfi legfeljebb 15 évet kaphat abban az esetben, ha a bíróság bűnösnek találja.