Már Brüsszel utcáit járja a Verhofstadtot az igazsággal szembesítő plakát

magyar kormány Brüsszel
Vágólapra másolva!
A kormány kisteherautója az Európai Unió fővárosában hívja fel a figyelmet a brüsszeli politika következményeire. "Százak haltak meg terrorista támadásokban 2015 óta Európában, Guy Verhofstadt mégis azt állítja, nincs bevándorlási válság. Ez őrültség!" - olvashatják a magyar kormány üzenetét a járókelők.
Vágólapra másolva!

"Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándorlást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban" - olvasható Magyarország Kormányának Facebook-oldalán.

A kormány kisteherautója a következő szöveggel hívja fel a figyelmet a brüsszeli politika következményeire az Európai Unió fővárosában:

Ahogy beszámoltunk róla, a magyar kormány Guy Verhofstadtnak az Orbán Viktort lejáratni kívánó plakátkampányára reagált akciójával. A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) nevű EP-csoport frakcióvezetőjének nevével fémjelzett preformansz nagyjából 1500 eurójába került az európai adófizetőknek, amelynek keretében a magyar miniszterelnök felcsúti házához is ellátogattak. A magyar kormány reagált a bevándorláspárti politikus provokációjára, és egy ellenkampányt indított. Kovács Zoltán, akkor kormányszóvivő sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy "ez a plakát a következő napokban Magyarországon, majd azt követően Brüsszelben is látható lesz. "