Hihetetlen mélységben az LMP: már egymást anyázzák

Sallai R. Benedek
Budapest, 2015. március 18. Sallai Róbert Benedek, a Lehet Más a Politika képviselője felszólal az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló törvény módosításának általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 18-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Tovább folytatódik az LMP szétesése, hihetetlen mélységben vannak a zöld politikusok. Egy újabb kiszivárgott belső levelezésből kiderült, hogy most azért estek Sallai R. Benedek torkának a párttársai, mivel utóbbi, a nemrégiben lemondott társelnök, Szél Bernadett ellen egy újabb fegyelmi eljárást kezdeményezett. Sallai a maga szokott stílusában válaszolta meg a párttársai kritikáját, és úgy fogalmazott: „Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék.” Majd végezetül a folytonos szivárogtatáson feldühödve kifejtette: „aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán”.
Vágólapra másolva!

Sallai állítása szerint azért kezdeményezett újabb fegyelmi eljárást a már egy korábbi eljárás hatására lemondott pártelnökkel szemben, mert állítása szerint Szél 17 ponton sértette meg az alapszabályt.

Sallai Róbert Benedek Forrás: MTI/Kovács Tamás

Nos, a mostanában nem épp az erős csapatszelleméről híres LMP-s párttársai neki is estek a már korábban szintén egy fegyelmi következtében kizárt, majd visszavett Sallainak.

A párt volt elnökségi titkára a tőle megszokott stílusban válaszolt a kritikára:

Az LMP-s politikus elmondta, hogy „Detti” is kezdeményezett ellene fegyelmi eljárást, amiért – állítása szerint – nem haragszik rá, viszont „áldozati idiótaságát meg hagyjuk már...”.

A levelei kiszivárgásán háborgó Sallai végezetül nem hazudtolta meg önmagát, hiszen úgy zárta sorait: