Már szökését tervezte VV Fanni feltételezett gyilkosa, amikor elkapták

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
November 27-ig meghosszabbította B. László letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság. A nyomozók szerint alapos a gyanú, hogy ő ölte meg a valóságshow-szereplő VV Fannit. A férfi a nő eltűnése után elmenekült volna, ezt a keresési előzményeiből tudták meg a rendőrök.
Vágólapra másolva!

VV Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése után 7 nappal előzetes letartóztatásba került B. László. Az egykori villalakó meggyilkolásával gyanúsították meg a férfit, aki

a mai napig tagadja, hogy ő lenne a gyilkos.

VV Fanni Forrás: police.hu

A bíróság november 27-ig meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását, amit többek között azzal indokoltak, hogy fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

Menekült volna B. László

Kiderült, hogy a férfi két nappal VV Fanni eltűnése után telefonja segítségével az interneten

rákeresett arra, melyik országban nincs kiadatás Magyarországra.

Egy Közép-Amerika keleti partján, a Karib-tenger mellett lévő kis ország, Belize fővárosát szemelte ki, ahol szabad szobákat keresett 2017. november 30. és december 30. közötti időszakra egy főnek.