Megtudtuk, mikor szabadulhatnak a gyönyörű modell gyilkosai

Vágólapra másolva!
Az akkor fiatal lány, és barátja 2008-ban beültették autójukba és halálra késelték a 21 éves gyönyörű modelt, Dézit. Akkor, a nőt 12, a férfit 14 évre ítélte a bíróság, most azonban a kedvezményeknek köszönhetően akár hónapokon belül szabadulhatnak.
Vágólapra másolva!

A fiatal lány 2008 augusztus 11-én egy találkozót beszélt meg a legjobb barátnőjével, Adriennel, valamint a volt barátjával, Lászlóval.

A férfi autójával egy XXIII. kerületi erdős részre hajtottak, ahol a bedrogozott támadók 58 késszúrással és vágással megölték.

A holttestet egy M5-ös autópálya melletti erdős részen rejtették el, de már másnap megtalálta egy járókelő. Tíz napi bujkálás után Nyíregyházán fogták el a rendőrök a férfit és a nőt. 2012 novemberében a férfit 14, a nőt 12 év börtönre ítélte a bíróság.

A meggyilkolt 21 éves lány erotikus fotómodellként dolgozott, a legjobb barátnője az az Adrienn volt, aki később részt vett a megölésében.

A gyilkosság mögött a féltékenység állhatott, mivel Dézi B. Lászlóval járt, mielőtt a férfi összejött volna T. Adriennel.

Dézi nem akarta átengedni a férfit a barátnőjének, aki többször is kifejtette a közösségi oldalán, hogy nem hagyja annyiban, ha valaki más bepróbálkozik a pasijánál. Többek között azzal fenyegetőzött, hogy

elvágja annak a torkát, aki megpróbálja lecsapni a kezéről a férfit.

A nyomozás alatt a nő végig azt állította, hogy nem ült az autóban, amikor a férfi végzett a lánnyal, ezzel szemben férfi azt mondta, hogy a sérülések nagy részét a nő okozta.

A férfinak felajánlották a poligráfos vizsgálatot, de ő ezt elutasította.

A nő maga kérte, a hazugságvizsgálót, de ezt nála nem tartották szükségesnek.

A nő a börtönben tanulni és dolgozni kezdett, és leszokott a drogról. Leérettségizett, majd sikeren jelentkezett az egri főiskola tanárképző szakára.

Információnk szerint jelenleg is dolgozik a börtönben, és az Eszterházy Károly Egyetem tanárképző szakára jár.

Idén májusban feltételesen szabadulhat.

A férfi szintén dolgozik, a balassagyarmati börtön cipőgyárában. Ő 2019 novemberében szabadulhat, szintén feltételesen.