Az ifjú Soros nyíltan támadja Orbán Viktort

Alexander Soros
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben látványosan megnövekedett a magyar belpolitka iránt való érdeklődése Alexander Sorosnak. Most a Yedioth Ahronot nevű izraeli lapnak adott terjedelmes interjút, amelyben horribilis mennyiségű hazugság és elemi csúsztatás hangzott el Orbán Viktor miniszterelnökről, a magyarországi választási kampányról, Izraelről és annak miniszterelnökéről - írja a 888.hu. Az ifjabb Soros brutálisabb ideológiai harcos lesz, mint az apja? 
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hatalomátvétel kezdődött a Soros-családban, és az amerikai milliárdos fiának, Alexandernak szándékozik átadni „az örökséget." Korábban is voltak erre utaló jelek, hiszen tavaly áprilisban elkísérte apját Brüsszelbe, amikor Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozott, hogy tárgyaljanak a magyarországi helyzetről, és ezt követően Budapesten is járt, sajtóértesülések szerint politikai motivációból. Most már azonban a napnál világosabb, mi történik a Soros-családban: a Playboy-életmódot folytató Alexander Soros a múlt heti ellenzéki tüntetés napján ismét a magyar fővárosba érkezett barátjával egy európai körút keretében. Találkozott Aleksandar Vučić, szerb köztársasági elnökkel, továbbá Brüsszelben, Párizsban és Berlinben is járt.

Alexander Soros és barátja együtt érkeztek Budapestre Forrás: Ripost

A magyar belpolitika iránt való érdeklődése az utóbbi időszakban feltűnően megnövekedett: Twitteren kommentálta az első kormányellenes tüntetést, valamint a nemzetállamok megszűnéséről álmodozott.

Alexander Soros már a magyar miniszterelnököt támadja

Legújabb húzásaként pedig a Yedioth Ahronot nevű izraeli lapnak adott terjedelmes interjújával üzent a magyar nyilvánosságnak tweetjében:

A 888.hu megtalálta az Alexander Sorossal készített beszélgetést, amiben az ifjú Soros több ízben is kitért Orbán Viktor miniszterelnökre, a magyarországi választási kampányra, Izraelre és annak miniszterelnökére, továbbá apjának a szerinte filantropikus tevékenységére.

A portál szerint az interjú teljes szövegének értelmezését nagymértékben megnehezítette az a horribilis mennyiségű hazugság és elemi csúsztatás, amely az elhangzó témák mindegyikében felmerült.

Kiderült, hogy Alexander Soros szerint Orbán Viktor április 8-i győzelmének „semmi köze nem volt ahhoz, hogy a kampány apjára, Soros Györgyre és az ő tevékenységére fókuszált volna." Dacára annak, hogy több médiamutatóban is vezet az ellenzék, Alexander Soros úgy látja, "Magyarországon megszűnt a szabad média."

A 888.hu megfogalmazása szerint kijelentéseit azzal tetézte, hogy a történelmi győzelmet arató és a nemzetközi gratulációk garmadáját is begyűjtő Orbán Viktor azzal, hogy az általuk támogatott migránsok ellen kampányolt, szerinte azt mutatta, hogy már nem cselekszik racionálisan, mániákussá vált.

– vonja le a következtetést a portál.