Saját anyja szervezte meg, hogy megerőszakolják a 16 éves lányt

Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag anyja előtt erőszakoltak meg egy akkor 16 éves lányt. Erről azonban tíz évig nem beszélt. most sírva emlékezett vissza a történtekre. Mint mondta anyja akkori barátja erőszakolta, akit azóta sem kaptak el – írja a Bors a Mirror cikke alapján.
Vágólapra másolva!

A ma 27 éves Peta Butlert saját anyja uszítására erőszakolt meg egy férfi. Gyakorlatilag megszervezték az egészet előre.

Az akkor 16 éves lányt az anyja elvitte egy rövidebb útra az ausztráliai Queensland-be, ahol egy olcsó motelben bérelt szobát kettejüknek. Aztán az anya leitatta lányát, majd felajánlotta az interneten felszedett barátjának,

akit csak Thommonak neveznek.

Az anya ezután kiment dohányozni, mit sem törődve azzal, hogy a férfi a szobában megerőszakolja a lányt. Mindeközben az anya a szoba előtt cigarettázott.

– mondta most a lány.

– emlékszik vissza.

A történtek után a lánynak osztoznia kellett a szobán az erőszakolójával és az anyjával.

10 évig tartott, míg elég erőt tudott ahhoz gyűjteni ahhoz, hogy szembenézzen a nővel, akire már régóta nem tud az anyjaként tekinteni.

Miután a rendőrségen elmondta, mit tettek vele, az anyát letartóztatták, de azt állítja, sosem hagyta volna a férfinak, hogy akár egy ujjal is megérintse a lányát.

A bejelentésig nem is keresték az erőszaktevőt, de azóta sem találják a 2006-ban rettentően túlsúlyos, kopasz, a negyvenes évei végén járó férfit.