Karácsony Gergely laktanyákba akarja telepíteni a migránsokat

Karácsony Gergely; Molnár Gyula
Budapest, 2018. március 5. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnökével, Molnár Gyulával közösen tartott Március 15. című sajtótájékoztatóján a XIV. kerületi Mogyoródi úton 2018. március 5-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely vasárnap elismerte, hogy laktanyákba akarják telepíteni a migránsokat – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs hozzátette: az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének ezért most kell válaszolnia a bevándorlással, betelepítésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Mint mondta, mindeközben több baloldali politikus kért ki adatokat a Honvédelmi Minisztériumtól a magyarországi laktanyákról. Emellett az is tény, hogy Brüsszelben a baloldali politikusok az összes bevándorláspárti és betelepítéspárti javaslatot megszavazták.

A fideszes politikus szerint

Karácsony Gergelynek válaszolnia kell arra, hogy egyeztetett-e brüsszeli tisztségviselőkkel arról, egy esetleges kormányváltás esetén hol helyeznék el a migránsokat.

Karácsony Gergely Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Hidvéghi Balázs felidézte: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó korábban azt mondta, csak április 9-én, a választások után válaszolnak a betelepítéssel kapcsolatos kérdésekre. A Fidesz viszont most kéri a válaszokat Karácsony Gergelytől, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől.