Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden gomolyfelhős, napos időre számíthatunk - írja a Köpönyeg.hu. Estig elszórtan, késő estétől nyugat felől többfelé várható zápor, zivatar.

ÉNy-on 27-30, máshol 31-36 fok várható. Megélénkül az ÉNy-i szél.

Szerda hajnalban, illetve az esti óráktól többfelé alakul ki zivatar, zápor, néhol felhőszakadással, jégesővel. Napközben azonban átmeneti napsütés ígérkezik. 31 fok körüli hőség valószínű.

Csütörtök hajnalban még több helyen lehet zápor, zivatar, majd napközben - a több helyen viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. Megszűnik a hőség, 23-29 fok közé enyhül a nagy meleg.

Pénteken délelőtt napos időre van kilátás, majd délutántól felhősödés várható, de eső csak néhol alakul ki. A csúcsérték 27 fok körül alakul.

Szombaton borongós idő lesz, főleg északon záporokkal. Az ÉNy-i szél erős lesz. 22 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk., zivatarral. Országos hőségre van kilátás: szinte mindenhol 30 fok felett alakulhat a csúcsérték.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Július 11. az év 192. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 173 nap van hátra.

Ma a Liliket köszöntjük.

A Lili női név több idegen név (Caroline, Elisabeth, Julia) közös becenevéből önállósult. Nincs összefüggésben a hasonló hangzású angol lily szóval, amelynek jelentése: liliom.

Heti mozipremierek

  • Baywatch
  • A majmok bolygója: Háború
  • Én és a mostohám