Kirúgta az MSZP-frakció Botka új sajtósát

Vágólapra másolva!
Felmondta az MSZP frakció az új kommunikációs igazgatóval kötött megállapodását. Kerényi György parlamenti belépőjét is megvonták – tudta meg a Magyar Idők.
Vágólapra másolva!

A Magyar Idők értesülése szerint

Kerényi a Czeglédy Csabával szemben indult büntetőügy miatt került a célkeresztbe,

miután a párt szombathelyi képviselőjét nyolc társával együtt hárommilliárd forintos költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték.

Kerényi György Forrás:TV2

A szocialisták többsége szerint

ehelyett Botka László azt jelentette be, hogy a párt etikai bizottságával vizsgáltatja az ügyet - írja a lap.

A képviselőcsoport és az elnökség számos tagja kifogásolta Kerényinek Tóth Bertalan frakcióvezetővel szemben tanúsított inkorrekt magatartását. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a szocialisták rossz szemmel nézik, hogy politikai főtanácsadóként Botka bizalmi körébe került Ruff Bálint, az SZDSZ egykori kabinetfőnöke. Az MSZP-ben egyértelműen úgy ítélik meg, hogy

Ruff aknamunkát végez,

és úgy értékelik, hogy célja Botka pozíciójának erősítése a párttal szemben.

A Gyurcsány-Bajnai kormány rádiós vezetőjéről, a Soros-támogatta TASZ-munkatársról a 444 nevű propaganda blogoldal írt nevetségesen ömlengő cikket kinevezésekor. Kerényi Györgyöt látványosan pártfüggetlennek nevezték és legendás riporternek, sőt, sajtólegendának. A 'sajtólegendáról' június elején írtunk‎ Páratlan törleszkedés, gyomorforgató hízelgés Botka új sajtósának címmel cikket.