Nem engedi a mai Havas Henrik-műsort képernyőre az ATV

Vágólapra másolva!
Nem engedi műsorra tűzni az ATV a szombati Havas a pályán című műsor ismétlését. Kétségtelenül tartja szavát a televízió, ahogy ígérték, Havast felfüggesztették és nem szerepelhet a képernyőn.
Vágólapra másolva!

A szombati adás egyébként különösen botrányos volt. Havas Henrik orbitális hazugsággal indított: azt mondta, a szexuális zaklatásával nem foglalkozik az ATV, nincs Havas-ügy az ATV-ben. Azt is állította, hogy mindenkit beperel, igaz, ezt néhány órával később a Jobbik internetes tévéjében részben visszavonta.

A műsorban a balliberális média ismert alakjai, a 168 Óra újságírónője, Ónody-Molnár Dóra és a feminista aktivista, Papp Réka Kinga döbbenetes módon hízelegtek Havasnak, röhögcséltek az ízléstelen viccein és eljátszották, hogy minden rendben van a lebukott szexuális zaklató körül. A balliberális oldal példátlan kettős mércéje tankönyvi példaszerűen működött a nézők szeme előtt. Ha a balliberális kedvenc zaklat két fiatal nőt, akkor fület-farkat behúzva erről hallgatni kell. Külön nevetséges volt, hogy aggódó jogvédőként sápítozott a két aktivista más, az emberi méltóságot sértő ügyek miatt az adásban, teljesen tudatosan erősítve azt, hogy akit éppen jelenlétükkel hitelesítenek, az nem egy szexuális zaklató.

Ónody-Molnár Dórát másnap elérte az Origó. Nem volt hajlandó elítéli Havast, ellenben hisztérikusan kiabált újságírónkkal, és azt állította, hogy a titkosszolgálat figyeli és biztosan tőlük tudjuk a telefonszámát. Egy 168 Óra-dolgozó telefonszámának a kinyomozása szerinte akkora logisztikai és stratégiai feladat, hogy ahhoz a titkosszolgálat kell.

Havas Henriket természetesen a Jobbik sem hajlandó elítélni. Most írt propagandakönyvet elnökükről, Vona Gáborról, de a szakadás felé sodródó párt vezetőit nem érdekli, milyen ember Havas. Az Origó újságírója többükkel beszélt a Parlamentben, erről részletesen beszámoltunk - de egyetlen rossz szót nem mondtak Havasról.