Most egy kattintással szexi és menő lehet

Adakozó Kedd, Hajós András, zenész
Vágólapra másolva!
November 29. a jótékonyság és az adakozás napja. Most egyetlen kattintással Ön is segíthet a rászorulóknak, ráadásul ezzel egyedi pólót is nyerhet.
Vágólapra másolva!

A Fekete Péntekre és a Kiber Hétfőre válaszul hívták életre a nemzetközi Adakozó Keddet (Giving Tuesday). A NIOK Alapítvány kampánya a jótevők segítségét kéri, hogy közösen szebbé tehessék a karácsonyt a rászorulóknak. Az adjukossze.hu oldalon bárki adakozhat, a projektek közt biztosan mindenki megtalálja a szívéhez közelállót.

Hajós András szerint adni menő

Ráadásul a lelki béke mellé most egyedi pólót is nyerhet, ha november 29. és december 2. között adományoz a honlapon bármelyik adománygyűjtés javára.

Hajós András zenész, és Szabó Simon színész-rendező már az egyedi pólójukban mutatják meg, hogy adni igenis szexi és menő.

Szabó Simon büszkén viseli az "adni szexi" pólót

Néhány példa a segítséget kérők sorából:

Fényhozók Bakson: hátrányos helyzetű családoknál szeretnének napelemes világítást kiépíteni, hogy a gyerekeknek ne gyertyafénynél kelljen leckét írniuk. A lámpák sötétedés után 5-6 óráig bírják, 3000 forintból pedig már megvan egy egész lakás megvilágítása.

Legyenek tesói Szuri Katának: A szurikáta plüssök a diabéteszes gyerekeknek segítenek az óvodákban és iskolákban. A gyerekek a plüssök segítségével tanulnak a cukorbetegségről és az egészséges táplálkozásról. A Szurikáta Alapítvány szeretné ezeknek a plüssöknek a számát megduplázni.

111 Mosoly: Az Egyenlő Esélyért Alapítvány meghitt karácsonyt szeretne biztosítani 111 fogyatékos felnőtt bentlakónak. Nagy részüknek nincs családja, mert állami gondozásból érkeztek, vagy szüleik már meghaltak. Egy ajándék 2500 forintból oldható meg.

Az adjukossze.hu oldalon számos egyéb területet is támogathatnak, mindössze néhány kattintással Ön is segíthet.