Áramlopásért jelentették fel Kozsót

Kozso
Vágólapra másolva!
A zenészt teaházának volt üzletvezetője jelentette fel. Keglovics Zoltán azt álltja, Kozsó kioktatta a munkatársakat arra az esetre, ha ellenőriznék a villanyóra állását. Azt kellett mondaniuk, hogy az órát csak a főnök jelenlétében lehet leolvasni - aki olyankor nem volt ott -, az alacsony fogyasztást pedig azzal kellett indokolni, hogy gyertyával világítanak. Kozsó megdöbbent.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi után újabb celeb keveredett áramlopási ügybe, ezúttal Kozsóról állítja volt üzletvezetője, hogy a Zöld Teknős Barlang nevű teaházban lopták az áramot. A Blikk cikke szerint az üzletvezető több gyanús dologra lett figyelmes, például arra, hogy akkor is volt áram, amikor lecsapták az összes biztosítékot.

Beszélt arról is, hogy nem engedhették be a villanyóra-leolvasót, Kozsó pedig kioktatta őket arra az esetre, ha megjelenne a villanyóra-leolvasó: azt kell mondaniuk, hogy csak a tulaj jelenlétében ellenőrizheti az órát, és Kozsó persze sohasem ért rá.

Az üzletvezető szerint a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház

negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el.

Kozsó állítólag azt mondta, ha kérdezi valaki, azt kellett mondani, hogy gyertyával világítanak.

Kozsó azt mondta, soha nem lopta az áramot, életveszélyes betegsége óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új élete építésére koncentrál Forrás: Origo

Kozsó a vádakra azt mondta, soha nem lopta az áramot, nincs ilyesmihez köze, emellett meg van döbbenve, mert életveszélyes betegsége óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új élete építésére koncentrál.