Lagzi Lajcsi titokban Mexikóba utazott

Lagzi Lajcsi szabadulása az előzetesből a székesfehérvári börtönből 2016 január 24-én Lagzi Lajcsi szabadulása az előzetesből a székesfehérvári börtönből 2016 január 24-én
Lagzi Lajcsi szabadulása az előzetesből a székesfehérvári börtönből 2016 január 24-én
Vágólapra másolva!
Teljes titokban szállt fel egy Mexikóba tartó repülőgépre Galambos Lajos – írta a Blikk. Az okirat-hamisítással és vesztegetéssel vádolt sztárt a családja is elkísérte. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai Newark repülőterén fotózta le egy rajongója Lagzi Lajcsit, az okirat-hamisítással gyanúsított zenész egy Mexikóba tartó gépre szállt fel.

Lagzi Lajcsi január 26-án szabadult az előzetesből Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikknek az olvasó-riporter azt mondta, a sztár rengeteg bőrönddel utazott, és nem volt jó kedve, de megengedte, hogy lefotózza a lányával.

– mondta.

Nem adhatják ki

A lap szerint Galambos Lajos a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A zenész ügyvédje az nyilatkozta, hogy ő nem tud a külföldi utazásról, de mivel Lagzi Lajcsival szemben

semmilyen korlátozó intézkedés nincs érvényben,

bárhová elutazhat.

Galambos Lajost és feleségét, Boglárkát közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. Azóta szabadlábon védekezhetnek.

Lagzi Lajcsi egyébként már korábban is célzott arra, hogy hamarosan elköltözik Magyarországról.