Bocsánatot kért a verekedő fidelitasos

Kerékgyártó Gábor
Vágólapra másolva!
Részben sikerült csak személyesen és telefonon elnézést kérnie az érintettektől, így közösségi oldalán keresztül kért bocsánatot Kerékgyártó Gábor. A Fidelitas volt budapesti elnöke a szervezet "wellnessdisznóvágásán" verekedett.
Vágólapra másolva!

"Annak ellenére, hogy a leírtak több mindenben nem fedik a valóságot, és valószínűleg csak azért lettek beleírva, hogy minél nagyobb hírértéke legyen az ügynek, az eset megtörtént dolgokon alapszik, amit nagyon sajnálok, és szégyellem magam miatta. Nem szeretném mentegetni magamat, a történtekre nincs mentségem. Sajnos az adott este

jóval többet ittam a kelleténél,

és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége. Másnap többször próbáltam személyesen, majd telefonon bocsánatot kérni a történtekért, ami csak részben sikerült, így ezúton is szeretnék bocsánatot kérni az érintettektől és mindenkitől, akire szégyent hoztam a viselkedésemmel" - írta Facebook-oldalára Kerékgyártó Gábor.

Kerékgyártó Gábor Forrás: Kerékgyártó Gábor Facebook oldala

Ismerősei támogatják

A Fidelitas volt budapesti elnöke a "Wellnessdisznóvágás" elnevezésű rendezvényen verekedett össze társaival, akik más belső politikai körhöz tartoznak, mint ők - értesült a 444.hu.

Kerékgyártó Facebook-bocsánatkérését eddig 133-an lájkolták, 11-en pedig hozzá is szóltak. Többségében támogató üzeneteket kapott: "Fel a fejjel, emberek vagyunk, és ez mindenkivel megtörténhet", "Szememben az őszinteséged nagyon jó irányba tolja a megtörtént esetet", volt azonban olyan is, aki azt írta, reméli, hogy Kerékgyártó tanult az esetből, és máskor csak olyan hírekkel kerül majd a sajtóba, ami alapján büszkék lehetnek arra, hogy ismerik.