Nyakláncot keresnek a Kertész utcai lövöldözés miatt

lövöldözés budapest
Budapest, 2015. szeptember 20. Rendőrségi helyszínelők egy szórakozóhelynél a főváros VII. kerületében, a Dob és Kertész utca sarkán 2015. szeptember 20-án. A szórakozóhelynél verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült az éjjel. A mentők egy sérültet kórházba vittek. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Négy embert tudtak azonosítani a rendőrök eddig azok közül, akiket a hétvégi, erzsébetvárosi lövöldözéssel és garázdasággal gyanúsítanak. Kettejüket már elfogták, őrizetben vannak.  
Vágólapra másolva!

Elfogtak a rendőrök egy 31 éves szigetbecsei és egy 42 éves fóti férfit, akikről azt gondolják, hogy közük lehet ahhoz budapesti verekedéshez, ahol több lövés is eldördült vasárnapra virradóra. Másik két embert is sikerült azonosítaniuk, őket az alábbi képek alapján keresik.

Máté Jánost és Balogh Józsefet még keresik a rendőrök Forrás: Police.hu

A verekedés egy VII. kerületi szórakozóhelynél volt, vasárnap. A rendőröket hajnali fél egykor értesítették, hogy a szórakozóhely előtt többen is összecsaptak, hangoskodás volt és több lövés is dördült, összesen négyen sérültek meg.

Helyszínelő rendőrök Forrás: MTI/Lakatos Péter

A most elfogott két férfi valószínűleg előzetes letartóztatásba kerül, legalábbis a rendőrség ezt indítványozta. ismeretlen társaikat is keresik még - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.