Idén nem a Millenárison lesz Orbán Viktor évértékelője

orbán viktor évértékelő 2014, millenáris park
Vágólapra másolva!
Téves kiszivárogtatásnak, "féligazságnak" nevezte a sajtóban megjelent hírt miniszterelnökségi forrásunk, aki annyit megerősített az Origónak, hogy valóban február 27-én lesz Orbán Viktor országértékelője, azonban ezúttal a helyszín új lesz.
Vágólapra másolva!

A Millenáris aznap foglalt – tudta meg az Origo az után, hogy a Vs.hu még a Millenárist jelölte meg helyszínként. A találgatásokkal kapcsolatban megkerestük a miniszterelnök sajtófőnökét. Havasi Bertalan türelmet kért, mondván: kellő időben értesítik a szerkesztőségeket a pontos helyszínről és időpontról.

Orbán Viktor tavalyi évértékelője a Millenárison Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Orbán Viktor tavaly februárban még a Millenárison tartotta meg szokásos évértékelőjét. Akkor köszönetet mondott például a Békemenetnek.

Példázatokban beszélt, és arra szólította fel támogatóit, hogy védjék meg az elmúlt négy év eredményeit a posztkommunista restaurációtól.

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében nem kímélte Orbán Viktort Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Idén Orbán Viktort már beelőzte Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció és Vona Gábor, a Jobbik elnöke is – már ami az évértékelőket illeti. Gyurcsány nem kímélte a kormányfőt, és kijelentette: embertelen kormányunk van, amelyik nem egyszerűen nem keresztény, de nem is tisztességes.

Vona Gábor pedig kifejtette: nemcsak a Fideszt kell leváltani, hanem az elmúlt 25 évet, ugyanis az egész rendszer megbukott.