Gázos túszejtés Kiskunfélegyházán

blncs
Vágólapra másolva!
A villanyt és a gázt is lopta egy kiskunfélegyházi család, a gázszolgáltató munkatársait pedig túszul ejtették, hogy ne vehessék jegyzőkönyvbe a csalást.
Vágólapra másolva!

Ellenőrzést tartottak a gázosok január 15-én egy kiskunfélegyházi házban, nem gondolták volna, hogy alig szabadulnak majd a helyszínről. Az ott élő család szabálytalanul szerezte be a gázt - mint később kiderült, a villanyt is - azt viszont nem engedték, hogy a leolvasók jegyzőkönyvet vegyenek fel a lopásról.

Családias rabság

A 43 éves családapa megfenyegette a két alkalmazottat, 24 éves fia az ajtóban állta el útjukat, míg az anya szidalmazta őket. A család addig nem is engedte el a két sértettet, amíg meg nem hamisították a jegyzőkönyvet, beírva, hogy mindent rendben találtak.

Rendőrrel jöttek vissza

A szolgáltató munkatársai február 11-én már rendőri erősítéssel tértek vissza a címre, ahol dokumentálták is a lopást, a családtagok bevallották, hogy már 2014 szeptemberétől illegálisan szerzik be a gázt és áramot.

Kattant a bilincs a túszejtő családapa kezén Forrás: police.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése és lopás gyanújával indított eljárást a három tagú család ellen, akik egyelőre szabadlábon védekezhetnek. A lenti videón a rendőri akció és a megbuherált órák láthatóak.