Kiderült, kinek a holttestét találták meg a gyáli kútban

Vágólapra másolva!
Egy eltűnt fiú holttestét találhatták meg vasárnap Gyálon, egy kútban. Patrik bő egy hónappal ezelőtt, április 12-én tűnt el a környéken. Egyelőre semmi sem biztos, a halotti szemle még folyamatban van, de a beazonosításban segíthet egy tetoválás, ami pont olyan, mint az eltűnt fiúé. 
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, holttestet találtak vasárnap délután Gyálon egy kútban. A rendőrök állampolgári bejelentésre vizsgálták meg a kutat. Az elhunyt azonosításához szakértőt rendeltek ki, de egyelőre semmi biztosat nem tudni arról, hogy kinek a holttestére bukkantak rá.

Egy tetoválás lehet a nyom

A Blikk azonban úgy tudja, hogy már beazonosították a holttestet. Ebben pedig a mellkasán található tetoválás segített, ami éppen olyan, mint a bő egy hónappal ezelőtt a környéken eltűnt fiúé, Patriké.

Folyamatban van a halotti szemle, így ezt a hírt egyelőre nem tudom megerősíteni

– mondta a lapnak Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kerestük mi is a szóvivőt, aki az Origo kérdésére azt mondta, továbbra sem tudja megerősíteni a Blikk értesülését, ugyanakkor hozzátette, még ma délután kiadnak az ügyben egy közleményt.