Egy kamaszlány fedezte a nyíregyházi drogdílert

Dizájner drog kisokos kétségbeesett szülőknek
Vágólapra másolva!
Kábítószer-kereskedőkre csaptak le a rendőrök Nyíregyházán, múlt hét kedden. A férfi a lakásán és a város ipartelepi részén is árulta a drogot. Társa is volt, egy 23 éves nő, de egy kamaszlány ellen is eljárás indult bűnpártolás miatt.
Vágólapra másolva!

Házkutatást tartott a rendőrség másfél hete, egy 43 éves férfi nyíregyházi lakásán, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

A rajtaütéskor egy 15 éves lány is a lakásban volt, aki ellen bűnpártolás miatt indult eljárás, mert a pólója alá rejtett egy a kábítószert tartalmazó dobozt.

A férfi dizájnerdrogokkal kereskedett Forrás: Thinkstock

A férfinak egy társa is volt, egy 23 éves nő, és hat kábítószer-fogyasztót is előállítottak az ügyben.

Gyanús volt a férfi

A drogkereskedőre egy ismeretlen hívta fel a rendőrség figyelmét. Valakinek feltűnt, hogy a férfi a robogóján gyakran megfordul Nyíregyháza ipartelepi városrészében, és sok fiatal veszi körül. A házánál is rengetegen megjelennek, de csak pár percig vendégeskednek nála.

A férfinál 159 gramm dizájnerdrogot találtak.

A drogárust előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a nő és a lány szabadlábon védekezhet az eljárás során - közölte Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.