Szemen szúrta a volt párja élettársát

Vágólapra másolva!
Késsel vakította meg volt élettársa új szerelmét egy gyömrői férfi, még tavaly augusztusban. A Pest Megyei Főügyészség szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb baj. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly júniusig élt együtt egykori párjával és gyermekeikkel Gyömrőn, majd elköltözött, de a szakítást nem tudta feldolgozni. Gyógyszerek és alkohol hatása alatt naponta több tucat telefonhívással zaklatta a nőt, aki még így sem akadályozta meg, hogy közös gyerekeiket látogathassa.

A férfi tavaly augusztusban lerészegedve a nő házához ment, és akkor tudta meg, hogy a volt párjának új élettársa van, ráadásul ismerte a férfit. Ekkor támadt dühösen az asszonyra, és azzal fenyegetőzött,

hogy megöli őket.

Mindezt a közös gyermekeik szeme láttára.

Ezután a férfi el akarta vinni a gyerekeket, ekkor lépett közbe az asszony új társa, de a tomboló férfi felkapott egy konyhakést, és szemen szúrta. A sérült férfi ennek ellenére is próbálta megfékezni, erre a másik a karján és a hátán is megszúrta. Az új élettárs, bár erősen vérzett, de maga hívta ki a mentőket, a szomszédok pedig értesítették a rendőrséget.

A Pest Megyei Főügyészség emberölési kísérlettel, kiskorú veszélyeztetésével, valamint zaklatással vádolja a férfit, aki most előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.