Majdnem megölte magát és szerelmét egy férfi

Vágólapra másolva!
Zaklatással és emberrablással gyanúsítja a Győri Rendőrkapitányság azt a két vanyolai férfit, akik hétfőn autójukba tuszkoltak egy téti lányt. Az egyikük szerelmes volt lányba, de az elhagyta őt. A férfi a fának akart hajtani az autóval.  
Vágólapra másolva!

A szerelemféltő férfi dühös reakcióját az válthatta ki, hogy a lány megcsalta, majd szakított vele - értesült az Origo.

A vanyolai férfi - aki egyébként Pápán lakott-, segítőtársával együtt, először megfenyegette a téti lány szüleit, majd október 12-én autójukba tuszkolták a nőt. A férfiak a lánnyal együtt Tétről a férfi pápai lakása felé vették az irányt. Útba ejtették Vanyolát, ahol kirakták a segítőt, majd a féltékeny exbarát a lánnyal együtt továbbhajtott. Az alábbi térkép mutatja az útvonalukat:

Útközben a dühös szerelmes többször is elmondta a nőnek, hogy annyira szereti, hogy képes lenne meghalni érte

majd hirtelen egy fa felé vezette az autót.

A lány még időben elrántotta a kormányt, így nem történt nagyobb baj. A történet itt nem ért véget, mert a pápai lakásba érve a féltékeny férfi ismét fenyegetőzni kezdett. Azt mondta, hogy

kiugrik az erkélyről, ha a nő nem viszonozza az érzéseit.

A lánynak sikerült értesíteni apját, ezért a helyi járőrök még időben a lakáshoz értek és véget vettettek a vitának, ezután pedig átadták a zaklatott férfit a győri nyomozóknak - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.