Meztelen volt a Szegeden megölt férfi

rendőrök, láncalakzat, Szeged, Szeged-Kiskundorozsma
Szakközépiskolások is besegítettek a bűnügyi helyszín átkutatásában
Vágólapra másolva!
Sportpálya mellett fedezték fel egy 37 éves férfi holttestét Szeged-Kiskundorozsma területén, a rendőrség emberölés miatt nyomoz. Úgy tudni, a meztelen áldozat torkát elvágták, szíven is szúrták.
Vágólapra másolva!

Holttestet találtak kedden este fél nyolckor, a szeged-kiskundorozsmai sportpálya füves területén. A rendőrségi helyszíni szemle adatai alapján a férfit meggyilkolták. A lenti térképen a helyi sportpálya látható.

A rendőrség legfrissebb információi szerint az áldozat egy 37 éves, budapesti férfi. A Csongrád megyei hatóságokat a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet szakértői segítették a bűnügyi helyszín vizsgálata során, a szegedi rendészeti szakközépiskolások pedig láncalakzatban kutatták át a területet.

Szabályos kivégzés volt

A délmagyar.hu úgy tudja, az áldozattal brutálisan végeztek: torkát elvágták, és szíven is szúrták. A holttestet lemeztelenítették, csak cipője maradt meg. A lap szerint az áldozatot egy labdarúgó találta meg, aki a kirúgott labda után futott a pálya szélére, ott találta meg a testet, ami legalább két napja a fűben fekhetett.

Szakközépiskolások is besegítettek a bűnügyi helyszín átkutatásában Forrás: police.hu

A körülményekről megkérdeztük Szenti Szabolcsot, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét is, aki a hírt nem kívánta megerősíteni, igaz, nem is cáfolta.