Hullaszag terjeng egy dunakeszi panelben

Vágólapra másolva!
A tűzoltók kihozták az egyik lakásban oszladozó tetemet, de a szag maradt.
Vágólapra másolva!

Napokig oszlott egy helyi lakos holtteste egy panelház második emeleti lakásában Dunakeszin – írja a Blikk. Amikor már a nyolcadik emeleten is érezni lehetetett a szagot, az ÁNTSZ terepszemlét tartott, de csak fekáliaszagot éreztek. A rendőrség sem volt hajlandó feltörni az ajtót, csak csöngettek. Végül a szemközti lakó hívta a mentőket, hogy halott van a házban.

A lap szerint a mentők a tűzoltókat hívták, akik daruval, az ablakon át mentek be a lakásba, és kihozták az oszló holttestet. Az odabent felhalmozódott ürüléket és a holttest nedveivel beszennyezett dolgokat ott hagyták. A rendőrség lepecsételte az ajtót, csak a bűz maradt.

Az elhunyt, H. H. János valamikori színész örököseinek kellene nyilatkozniuk a lakásról, de senki nem tudja, hol laknak. A folyosón lakó szomszédok csak befogott orral tudnak bejutni otthonukba, de oda is bejut a szag, pedig a gondnok lefóliázta a halott lakásának ajtaját. Így kellene élniük a Barátság utcai ház lakóinak akár egy hónapig is a nyári hőségben.

Az ÁNTSZ csütörtökön délben kirendelt egy gázmestert, de ő sem mehetett be a lakásba, csak a folyosót permetezhette körbe vegyszerrel – olvasható a Blikk.hu-n.