Túszejtés az 50-es villamoson

Vágólapra másolva!
A villamosvezetőnek nem tetszett, hogy egy mozgássérült nő és társasága nem kellő sebességgel szállt fel a villamosra a jeges útról. 
Vágólapra másolva!

Túszul ejtette egyik utasát a budapesti 50-es villamos vezetője – írta a Blikk. A férfi a végállomás előtt két megállóval szállt fel két barátjával, egyikük egy mozgássérült nő volt. A jeges útról fellépni a villamosra lassabban ment a szokásosnál, felszállás után a villamosvezető gúnyosan megköszönte, hogy sikerült végre felszállniuk – mondta Nagy Gábor, az egyik érintett.

A végállomáshoz érve Nagy két barátja leszállt, a férfi viszont szerette volna megtudni a járat számát, de a villamosvezető megtagadta az információt, inkább becsukta az ajtót és azt mondta, hogy elviszi a remízbe.

A villamosvezető végül nem vitte el Nagyot a remízig, hanem a síneken kitette. Hamarosan a vezető hívására megérkezett a BKK forgalmi munkatársa, aki állítólag azt mondta, hogy az utasokat kellene megbüntetni, mert akadályozták a forgalmat.

"A járművezető az esettel kapcsolatosan jelentést tett, ám az gyökeresen eltér a panaszos által leírtaktól, ezért részletes kivizsgálást rendeltünk el" – mondta a Blikknek a BKV.