Kétszer is elvertek egy biciklist a fiatalkorú támadók

Vágólapra másolva!
Rablási kísérlet, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat egy 16 éves fiatal és kistestvére ellen. Az idősebb gyerek előzetesbe kerül. 
Vágólapra másolva!

Orosházán csaptak le a fiatalok. A 16 éves fiú egy biciklist lökött fel a Dankó utcában, aztán mellkason rúgta. Miután a biciklis felállt arcon ütötte egy vascsővel. Az hiába hiába próbált menekülni, amikor felszállt a biciklire, a támadó kistestvére kirúgta alóla a járművet. A biciklisnek eltört az orra és a koponyacsontja is.

Egy hét sem telt el és a gyerekek újra támadtak. Ezúttal egy másik utcában, de ugyanazt a biciklist rohanták le. Körbeállták, hogy ne tudjon elmenekülni, és pénzt követeltek tőle. Nem adott nekik, ezért az idősebb testvér ököllel arcon ütötte. A biciklis annyira megszédült az ütéstől, hogy kizuhant az úttestre, ahol egy autó majdnem elütötte.

A fiatalokat végül elfogták és kezdeményezik az idősebb testvér előzetes letartóztatásba helyezését. Az ügyészség szerint azért, mert elszökhet, újra megtámadhat valakit és a tanúkat is befolyásolhatja.