Kövekkel, kardokkal estek egymásnak

Vágólapra másolva!
Egy fegyverneki háznál tört ki véres verekedés még hétfőn. Négy embert vittek kórházba, egyiküket szíven szúrták.
Vágólapra másolva!

A rendőröket hétfőn riasztották egy fegyverneki házhoz, miután többen egymásnak rontottak – írja a Hír24. A helyiek kövekkel, téglákkal dobálták egymást, kardokkal és egyéb szúró, illetve vágó eszközökkel estek egymásnak. A verekedésben négyen sérültek meg, a mentők mindenkit kórházba vittek. Egy huszonéves fiatalt szíven szúrtak, egy harmincas éveiben járó férfit pedig hasba. Előbbi – súlyosabb állapotban lévő – sérültet mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. A ház környékét a történtek után ellepték a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egyenruhások ezzel egy időben szétválasztották a dulakodókat, és előállították őket. A nyomozók úgynevezett közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket is lefoglaltak a helyszínen.

A rendőrök garázdaság miatt négy embert hallgattak ki gyanúsítottként, ötödik társukat jelenleg is keresik. Az ügyben testi sértés minősített esete miatt is eljárást indítottak, ez ügyben a rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy másik férfit is, aki a súlyosabb szúrt sérüléseket okozta.