Az MSZP-s Tabajdi a Facebookon reklámozza a DK-t

Vágólapra másolva!
Ugyan az MSZP és a DK külön indul az EP-választáson, több MSZP-s is besegít a DK kampányába. Tabajdi Csaba a Facebook-oldalán a "felkészült, tehetséges, autonóm gondolkodású" Molnár Csabára hívta fel a figyelmet.
Vágólapra másolva!

Tabajdi Csaba MSZP-s EP-s képviselő a Facebook-oldalán dicséri a DK EP-listájának második helyén induló politikust: "2014. július 1-én képviselői mandátumom véget ér. Átadom a stafétabotot. Szeretném felhívni a figyelmüket/figyelmeteket egy felkészült, tehetséges, autonóm gondolkodású fiatal politikusra, Dr.Molnár Csabára." Tabajdi Csaba maga is szívesen visszament volna Brüsszelbe, de az előző ciklus MSZP-s parlamenti képviselői közül csak Gurmai Zita került fel újra a párt listájára.

Ugyan az MSZP és a DK külön indul az EP-választáson, nem Tabajdi Csaba az egyetlen MSZP-s képviselő, aki DK-s politikusokokat reklámoz. Kovács László egykori MSZP-elnök például múlt héten a győri DK-fórum díszvendége volt, ahol arra biztatta a jelenlévőket, hogy szavazzanak a szocialistákra - de mint mondta, megérti, ha valaki inkább a DK-t választja.