Kuka és autó is kigyulladt a petárdák miatt

szilveszter, újév,  csillagszóróval írt 2013-as szám látható a közelgő újév alkalmából rendezett ünnepségen a stuttgarti palota előtt
Vágólapra másolva!
Szelektív hulladékgyűjtő, autó motortere, zsindely is lángra kapott szilveszter éjjelén pirotechnikai eszközök miatt. A tüzekben senki nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Országszerte okoztak tüzeket pirotechnikai eszközök szilveszter éjjelén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden. Hat, vélhetően pirotechnikai eszközök által okozott tűzhöz riasztották a tűzoltókat.

A Baranya megyei Komlón egy szelektív hulladékgyűjtő kapott lángra, Fejér megyében, Székesfehérváron egy személygépkocsi motortere gyulladt ki. Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróváron egy faszerkezetű ház előtetőjén a zsindely kapott lángra, amelyet a tulajdonosok a tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak.

Hajdú-Bihar megyében Hajdúszoboszlón, Vas megyében Szombathelyen és Veszprém megyében Balatonszőlősön erkélyen tárolt dolgok, illetve bútorok gyulladtak meg.

A hat tűzeset során senki sem sérült meg, de az Országos Mentőszolgálat szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Mátészalkán egy ember égési sérüléseket szenvedett pirotechnikai eszköz használata miatt.