Stabil az állapota a nyugdíja miatt magát szíven szúró férfinak

Vágólapra másolva!
Stabil állapotban van, de továbbra is altató-lélegeztető gépen tartják azt az 56 éves férfit, aki rokkantnyugdíjának csökkentése miatt szerdán szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóságon - értesült az [origo].
Vágólapra másolva!

Rácz Jenő, a Veszprém megyei kórház főigazgatója az [origo]-nak telefonon azt mondta: ő délben jött el a kórházból, akkor stabil állapotban volt a férfi. A kórház intenzív osztályának ügyeletes orvosa azt közölte, hogy továbbra is altató-lélegeztető gépen tartják a férfit, annak ellenére, hogy az állapota stabil. "Amennyiben nem lép közbe semmilyen szövődmény, igyekszünk majd minél előbb felébreszteni" - fogalmazott az [origo] megkeresésére az orvos.

Szerdán szállították súlyos, életveszélyes állapotban a Veszprém megyei kórházba azt az 56 éves férfit, aki szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóságon, miután megbizonyosodott arról, hogy csökkentették rokkantsági nyugdíját. A Veszprém megye híreivel foglalkozó Napló-online.hu tájékoztatása szerint a férfi bement a nyugdíjbiztosítóba, majd az egyik ügyintézőnek bemutatott egy határozatot, amelynek értelmében csökkentették az illetményét. A férfi néhány kérdést tett föl a határozattal kapcsolatban, majd elővett a zsebéből egy kést, és a saját mellkasába döfte.