Baseballütőkkel verekedtek össze Sarkadon

Vágólapra másolva!
Közel százan gyűltek össze a sarkadi rendőrség épülete előtt szombaton, miután négy férfi baseballütőkkel összeverekedett. A verekedésben egy ember életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

"Baseballütőkkel és egy vascsővel verekedett össze négy férfi a Békés megyei Sarkadon szombaton, egyikük életveszélyesen megsérült" - közölte a rendőrség vasárnap. "A négy helyi lakos egy szóváltást követően verekedett össze a Szent István téren, és egyikük súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, ketten könnyebben sérültek meg" - mondta el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Pengő Erzsébet.

A verekedők közül három férfit gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. Egyiküket csoportosan elkövetett garázdaság, a másik két férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja, illetve életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki. Utóbbi két férfit őrizetbe is vették.

A Békés Megyei Online (BEOL) beszámolója szerint a verekedést követően a helyi rendőrség épülete előtt legkevesebb nyolcvanan gyűltek össze. A rendőrségi sajtóügyeletes azt közölte, hogy a hangoskodók később távoztak.