Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek egy Vas megyei karambolban

Vágólapra másolva!
Frontálisan ütközött két személygépkocsi Vas megyében. A balesetben egy ember a helyszínen meghalt, ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg, egy férfit agyrázkódás miatt tartanak benn a szombathelyi kórházban.
Vágólapra másolva!

Egy ember a helyszínen életét vesztette és öten megsérültek, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött Vas megyében, a Narda és Felsőcsatár közötti 8714-es úton. A sérülteket a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A baleseti osztály ügyeletesének tájékoztatása szerint a balesetben hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. Két sérültnél azonnali műtétre van szükség, egy férfit agyrázkódás miatt megfigyelés alatt tartanak, egy könnyebb sérültet pedig már haza is engedtek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a baleset körülményeiről elmondta; a Narda felől Felsőcsatár irányába haladó személygépkocsi a 8714-es alárendelt úton, eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a Felsőcsatár felől Narda irányába haladó személyautóval.

A helyszínelés idejére útzárat vezettek be, amit az esti órákban oldottak fel. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja, az ügyben büntetőeljárás indult.