Reagan elindult a szovjetek felé, Clinton összehajolt Orbánnal - az események képekben

Hillary Clinton budapesti látogatása, Orbán Viktor, Tom Lantos intézet megnyitója
Vágólapra másolva!
A jelenlegi és a korábbi amerikai külügyminiszter egyszerre tartózkodott csütörtökön Budapesten, és közösen vettek részt a Tom Lantos Intézet avatásán. Hillary Clinton mostani miniszter a parlamenti folyosón áthajolva  beszélgetett Orbán Viktorral, elődje, Condoleezza Rice pedig felavatta a Ronald Reagan-szobrot, és részt vett egy díszvacsorán. Nézze meg képeken az eseményeket és a hozzájuk kapcsolódó rendezvényeket!
Vágólapra másolva!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Hillary Clinton villámlátogatásra érkezett Budapestre, ahol a Tom Lantos Intézet megnyitóján és egy Orbán Viktorral tartott megbeszélésen vett részt, délután pedig tovább utazott Litvániába. A Clinton látogatásáról készült képeinkért kattintson a fotóra!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Kormánytagok, diplomaták és üzletemberek is részt vettek szerda este azon a díszvacsorán, amelyet Schmitt Pál államfő adott a Magyarországra érkezett amerikai delegációnak a Transzatlanti Hét alkalmából.
További képekért kattintson a fotóra!


Fotó: Tuba Zoltán [origo]
A kommunizmus elszánt ellenfeleként emlékeztek meg a szónokok Ronald Reagan egykori elnökről a budapesti szobrának szerdai avatásán. Orbán Viktor miniszterelnök mellett Condoleezza Rice, korábbi amerikai külügyminiszter is részt vett az eseményen.
További képekért kattintson a fotóra!