24 óra alatt ketten az otthonukban, ketten az utcán fagytak halálra

Vágólapra másolva!
Hajdú-Bihar megyében 24 órán belül egy férfi és egy nő is  halálra fagyott az otthonában. Egyik esetben sem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. Dunaújvárosban két hajléktalan hűlt ki az utcán, már nem tudtak segíteni rajtuk. Móron a rendőrök mentettek meg egy férfit.
Vágólapra másolva!

Hajdú-Bihar megyében 24 óra alatt két ember halálát okozta kihűlés. Újlétán egy 55 éves nő, míg Hajdúböszörményben egy 59 éves férfi fagyott meg a saját otthonában. A rendőrség egyik esetben sem talált idegenkezűségre utaló jeleket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője, Vezendi Jánosné elmondta, a hideg időben a társszervekkel együttműködve nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy megelőzzék a hasonló eseteket. Az őrnagy felhívta a figyelmet arra, hogy a mostanihoz hasonló hideg időben fontos az idős emberek és az egyedülállók rendszeres látogatása.

Dunaújvárosban két hajléktalan fagyott meg az utcán. Egy járókelő vette észre a két földön fekvő férfit, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az egyik férfit azonosították, a másik kiléte még nem ismert.

Móron a rendőrök mentettek meg hajnalban egy férfit a kihűléstől. A járőrök a padon ülő embert bevitték a hajléktalanszállóra, ahol gondoskodtak róla.