Molotov-koktélt találtak egy kecskeméti ház udvarán

Vágólapra másolva!
Három ismeretlen ember egy Molotov-koktélt tett péntek virradóra egy kecskeméti ház ablaka alá. A rendőrség megkezdte az utcában lakók és az ott dolgozók kihallgatását.
Vágólapra másolva!

Molotov-koktélt találtak egy kecskeméti ház udvarán pénteken. Egyelőre nem tudni, milyen szándékkal rejtett Molotov-koktélt Kecskeméten egy családi ház ablaka alá az a három ismeretlen, akik után nyomoz a rendőrség - közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pénteken kora hajnalban egy Zsinór utcai családi ház lakói arra lettek figyelmesek, hogy három ismeretlen járkál az udvarukon. A rendőrség szerint az idegenek ezt követően egy autóval szó nélkül távoztak. A házigazdák csak reggel vették észre, hogy az épület utcára néző ablaka alatt egy ronggyal bedugaszolt sörösüveget hagytak valakik, amely háromnegyedig sárgás színű folyadékkal volt tele.

A városi kapitányság szemlét tartott a helyszínen. A lefoglalt üveg vizsgálatából kiderült, hogy benzin volt benne. Az eset kapcsán ismeretlen tettes ellen, magánlaksértés miatt indított nyomozást a rendőrség. Az utcában lakók és az ott dolgozók kihallgatását is megkezdte a hatóság.