Elfogták a rendőrök a Bécsi úti bankrablót

Vágólapra másolva!
Elfogták a rendőrök azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint kirabolt szerdán egy budapesti bankfiókot. A férfi megtagadta a vallomást, a rendőrök kezdeményezték előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Elfogták szombaton azt a budapesti férfit, aki a gyanú szerint szerdán kirabolta a Bécsi út II. kerületi szakaszán lévő bankot - olvasható a BRFK honlapján. A rendőrök a pontos személyleírásnak és helyszíni szemle adatainak köszönhetően a IV. kerületben fogták el a bűncselekménnyel gyanúsítható M. Zoltánt.

A rendelkezésre álló adatok szerint szerdán 10 óra körül egy ismeretlen férfi lépett be a Bécsi út egyik pénzintézetébe. A biztonsági őr nyakát átfogta és közölte, hogy "baj lesz, ha nem adják át neki a készpénzt" - írja a rendőrségi közlemény.

A BRFK szerint miután a pénztáros a fenyegetés és a kényszerítés hatására odaadta a pénzt, a támadó elmenekült a helyszínről. A rablás során senki nem sérült meg.

A férfi kihallgatása során megtagadta a vallomást. A rablási osztály - az eljárás sikeres befejezése érdekében - kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.