Előkerült a megölt debreceni képviselő telefonja

Vágólapra másolva!
Előkerült Balla Irma, a tavaly áprilisban brutálisan meggyilkolt debreceni fideszes képviselő telefonja. A készüléket, amely a gyilkosság éjszakáján tűnt el a föld alatt találták meg, a város másik felében - írja a Hajdú-Bihari Napló.
Vágólapra másolva!

A város másik részén, a föld alól került elő a tavaly húsvétkor Debrecenben meggyilkolt fideszes önkormányzati képviselő, Balla Irma telefonja - olvasható a Hajdú-bihari Naplóban. A lap szerint a néhai képviselő mobiltelefonja lehet a kulcs a Balla-ügyben. A készülék eltűnt a gyilkosság éjszakáján, és a város másik feléből került elő - a föld alól.

A rendőrség jelenleg az asszony fiát, S. Sándort gyanúsítja. A 29 éves férfi - aki tagadja, hogy bármi köze volna édesanyja halálához - másfél hónapja előzetes letartóztatásban van.

Balla Irmát tavaly április 6-án brutális körülmények között verték agyon saját otthonában. A holttestet egy nappal később fia, az előzetes letartóztatásba helyezett S. Sándor találta meg, s ő értesítette akkor a rendőrséget. Az MTI információi szerint már a nyomozás elején a rendőrség felfigyelt rá mint esetleges elkövetőre, de akkor még sikerült alibit igazolnia. Később több mint kétszáz tanúmeghallgatás történt az ügyben.