Újabb két rendbontó fényképét tették közzé

Vágólapra másolva!
Újabb két fotó került fel a rendőrség honlapjára, így a hatóságok - miután egy férfi önként feladta magát - jelenleg még hét személyt keresnek a március 15-i rendbontással kapcsolatban.  
Vágólapra másolva!

Két újabb, a március 15-én elkövetett jogsértések miatt keresett személyről került fel fotó a rendőrség honlapjára vasárnap. Az egyik képen egy kopasz, fekete dzsekis, arcát sállal eltakaró fiatalember, a másik fotón pedig egy középkorú férfi látható. Az első négy fényképfelvétel még szerdán került fel a police.hu-ra, amely csütörtökön két újabb fotóval egészült ki, vasárnap pedig ismét két fénykép jelent meg. Közben az egyik férfi önként jelentkezett, így jelenleg hét embert keresnek a fényképfelvételek segítségével.

Mint ismert Tóth Gábor budapesti főkapitány minden egyes személy ismertté válása esetén félmillió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, és ha bűnösségére fény derül. A nyomravezetőnek mindezt tanúként is igazolnia kell.