Üldözés után fogták meg a kábult tolvajokat

Vágólapra másolva!
Bedrogozott autótolvajokat fogtak a borsodi rendőrök. A fiatalok megpróbáltak elmenekülni, de a lopott kocsi lesodródott az útról.
Vágólapra másolva!

Lopott személyautóval menekült a rendőrök elől két miskolci fiatal, de elfogták őket. Egyikük kábítószert is fogyasztott - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.

A rendőrök egy nagy sebességgel közlekedő autót próbáltak megállítani, a kocsi vezetője erre még jobban rálépett a gázra, ám egy kanyarban a jármű kisodródott, és kerítésnek ütközött. A sofőr elszaladt, társa azonban az autóban maradt - ismertette a történteket Dobi.

Az autó átvizsgálása során kiderült, hogy azt az avasi lakótelep egyik parkolójából lopták el. A menekülő sofőr ugyanakkor megkerült, a láthatóan ittas férfi egy rendőrautót intett le, mondván: vélhetően őt keresik. Róla később kiderült: kábítószert is fogyasztott.

A rendőrség lopás, rongálás, visszaélés okirattal vétség elkövetésével gyanúsítja a két fiatalt, és indítványozta előzetes letartóztatásukat.